Хацкевич: Вдалося забити на чужому полі, але не довели гру до перемоги

Хацкевич: Вдалося забити на чужому полі, але не довели гру до перемоги

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився враженнями від першого протистояння з грецьким АЕКом (1:1) у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

"Ми не виграли, але і не програли, адже позаду тільки перший тайм протистояння. Вдалося забити на чужому полі, але не вийшло довести гру до перемоги. Потрібно було використовувати контратаки, грати сміливіше. У другому таймі ми вже більше позиційно оборонялися. Володіння м'ячем було більше у команди суперника. У плані руху першу гру хлопці витримали, і тепер з кожною грою ми маємо додавати.

Зрозуміло, що рахунок після першого тайму нас начебто і влаштовував, але хотілося більш активної гри, як в першому таймі у виконанні трійки центральних півзахисників. У другому таймі суперник почав грати швидше, і нам було важче, адже це була наша перша офіційна гра в цьому році.

Читайте також: Шепелєв: На флангах у АЕКа утворювалася більшість

Чому не було Мбокані?  На ранковому тренуванні Мбокані сказав, що не готовий до гри.  У таких матчах мають грати ті, хто готовий. До ігор потрібно бути готовим як ментально, так і функціонально. Чи готовий Денис Бойко до матчів такого рівня? Денис Бойко був у тренувальному процесі в своїй команді. Момент, де він припустився помилки, ми розберемо. Ви помітили тільки помилку, але були моменти, де він зіграв здорово.

Чому було так багато фолів? Відповім коротко: домашнє суддівство.

Щодо майбутніх матчів. У нас є невелика проблема: три гравці пропускають матч з "Олімпіком". Звичайно, буде ротація. Все одно пріоритет у нас - чемпіонат України, ми не маємо права втрачати очки. Із завтрашнього дня готуватимемося до "Олімпіка", а вже після цього матчу - до повторної гри", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Відео виступу Хацкевича на післяматчевій прес-конференції:

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" унічию (1:1) завершили у гостях перший поєдинок 1/16 фіналу розіграшу Ліги Європи УЄФА проти грецького АЕКа. М'ячі на 70-тисячному Олімпійському стадіоні Афін (Спірос Луїс) забили Віктор Циганков (19-та хвилина) та Астріт Айдаревич (80). Матч у відповідь пройде 22 лютого на НСК "Олімпійський" у Києві.

Читайте також: Нічия на нашу користь

18 лютого відбудеться матч 20-го туру чемпіонату України "Динамо" (Київ) – "Олімпік" (Донецьк). Матч розпочнеться на київському НСК "Олімпійський" о 17.00. Наживо його покаже телеканал "2+2". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-