Шепелєв: На флангах у АЕКа утворювалася більшість

Шепелєв: На флангах у АЕКа утворювалася більшість

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Володимир Шепелєв поділився враженнями від першого матчу з грецьким АЕКом (1:1) у рамках 1/16 Ліги Європи УЄФА.

"У нас була установка забити швидкий м'яч, і ми її виконали. Погано тільки, що не втримали перемогу до кінця - пропустили м'яч в кінці зустрічі. Але нічого страшного - буде гра у відповідь в Києві, постараємося вдома перемогти. Складно, коли перший поєдинок і одразу такий відповідальний. Важко налаштовуватися на такі ігри і готуватися до них. Це був наш перший поєдинок після зборів, було важко, ми трохи підсіли, і в другому таймі, можна сказати, що суперник нас переграв. У Києві буде зовсім інша гра.

Основна загроза виходила від Хрістодолопулоса? Так, мабуть, він опускався нижче, брав м'яч, атакував. У них попереду завжди залишалося два форварди, тому можна вважати, що захисники грали один в один, таким чином, на флангах у греків утворювалася більшість. Тому було складно перебудовуватися. Було дуже багато подач, складно було розібратися, ми допустили помилку, яка призвела до забитого м'яча.

Чм виправдана жовта картка? У тому моменті я порушував правила, тому що суперник тікав у контратаку, тому, вважаю, що так.

Нас попереджали, що суперник буде діяти жорстко, особливо при прийомі м'яча. Але ми також намагалися не поступатися їм. Добре, що ми забили на виїзді, але потрібно вигравати в Києві і проходити далі", - розповів Шепелєв прес-службі ФК "Динамо".

Читайте також: Нічия на нашу користь

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" унічию (1:1) завершили у гостях перший поєдинок 1/16 фіналу розіграшу Ліги Європи УЄФА проти грецького АЕКа. М'ячі на 70-тисячному Олімпійському стадіоні Афін (Спірос Луїс) забили Віктор Циганков (19-та хвилина) та Астріт Айдаревич (80). Матч у відповідь пройде 22 лютого на НСК "Олімпійський" у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-