Допінг-скандал: арбітраж завернув апеляції росіян до МОК

Допінг-скандал: арбітраж завернув апеляції росіян до МОК

Укрінформ
Виїзний спортивний арбітраж у Пчьончхані  відмовився розглядати апеляції шести російських спортсменів до Міжнародного олімпійського комітету.

Про це повідомляється на сайті спортивного арбітражного суду.

"Група CAS, грунтуючись на письмових матеріалах, наданих сторонами, ухвалила, що спеціальне відділення CAS не має юрисдикції для розгляду будь-якої з двох заяв (російських спортсменів - ред.)", - йдеться в повідомленні.

Те ж стосується апеляцій сімох російських лікарів і тренерів. Усі вони опротестовували своє усунення від участі в Олімпійських іграх.

Спортивний арбітражний суд розглядає позови 45 російських спортсменів з вимогою зобов'язати МОК видати їм запрошення для участі в Олімпіаді в Південній Кореї. Очікується, що рішення суду буде оприлюднено 9 лютого.

Читайте також: МОК обіцяє, що Олімпійські ігри в Пхьончхані пройдуть без допінгу

5 грудня МОК усунув збірну Росії від участі в зимовій Олімпіаді-2018 в Південній Кореї. Два розслідування підтвердили, що Кремль організував систему застосування допінгу в спорті. Російським спортсменам, які довели, що не застосовували допінг, дозволили змагатися під нейтральним прапором. У результаті для участі в Іграх було зареєстровано 169 атлетів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-