ЗМІ: МОК не пускатиме в Пхьончхан росіян, які брали участь у Сочі-2014

ЗМІ: МОК не пускатиме в Пхьончхан росіян, які брали участь у Сочі-2014

Укрінформ
Напередодні Олімпіади-2018 росіяни залишаються майже без усіх зіркових спортсменів.

До попереднього списку російських атлетів, допущених до Олімпіади в Пхьончхані, не потрапили лідери в декількох видах спорту. Причина – їх участь в Сочі-2014, що автоматично вже є підозрою у вживанні допінгу. Про це активно пишуть російські ЗМІ.

Серед тих, кого не допустили варто відзначити кращих російських біатлоністів – Антона Шипуліна, Олексія Волкова, Євгена Гаранічева, зіркового лижника Сергія Устюгова, майстра шорт-треку Віктора Ана, хокеїстів Антона Белова, Михайла Науменкова, Валерія Нічушкіна, Сергія Плотнікова, фігуристів Ксенію Столбову та Івана Букіна. Крім того, на Олімпіаду не пускають майже 90% складу збірної Росії з ковзанярського спорту.

Читайте також: Російських зірок – Шипуліна і Устюгова не пускають на Олімпіаду-2018

МОК наразі не дав офіційних роз’яснень. За версією самих росіян, в Пхьончхан не допустять жодного російського спортсмена, який брав участь в олімпійських Іграх в Сочі-2014. При цьому в кулуарах, вже прогнозують повний бойкот Росією Олімпіади-2018.  

Остаточний список допущених до участі в Іграх стане відомий 28 січня.

Нагадаємо, раніше Міжнародний олімпійський комітет (МОК) заявив, що з 500 росіян, які подали заявки на участь в Олімпіаді, до Ігор не допущені 111 спортсменів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-