Шамрай: Якщо все буде добре, Джима братиме участь у мас-старті

Шамрай: Якщо все буде добре, Джима братиме участь у мас-старті

Укрінформ
Через хворобу Меркушина навряд чи стартуватиме в Антгольці. 

Тренер жіночої збірної України з біатлону Григорій Шамрай розповів про стан здоров'я Юлії Джими і Анастасії Меркушиної. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю XSPORT.

«Меркушина навряд чи братиме участь навіть в мас-старті в Антгольці. Потрібно що б вона була, по-перше, повністю здорова. Або є інший варіант: багато хто, напевно, відмовляться від цієї гонки, і тоді Настя зможе пройти за квотою учасників.

Юлія Джима вже пішла на поправку. Зараз пробуємо її на тренуванні, якщо все буде добре, то в мас-старті вона братиме участь.

Читайте також: Велепец: Джима вже відновлюється після хвороби, у Меркушиної температура

Ми знали, що якщо хочемо якнайкраще виступити на цьому етапі, то ми мали розташовуватися десь нижче на тисячу метрів, щоб сюди піднятися і нормально змагатися з іншими. Але ми мали на меті набрати так звані «високогірні дні» перед участю в Олімпійських іграх.

Ми тут тиждень вже на висоті 1600 метрів, після чого перелітаємо в Алмати, де теж близько півтори тисячі метрів над рівнем моря. Тобто, на даному етапі ми з усією відповідальністю йшли на цей крок», - сказав Шамрай.

Нагадаємо, українські біатлоністки невдало виступили у спринті саме через проблеми з гірською акліматизацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-