Шевченко і П’ятов голосували за Роналду і Зідана в опитуванні The Best від ФІФА

Шевченко і П’ятов голосували за Роналду і Зідана в опитуванні The Best від ФІФА

Укрінформ
Стало відомо, за кого голосували тренери і капітани національних збірних в опитуванні ФІФА щодо визначення кращого футболіста і кращого тренера 2017 року.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко свій голос в номінації на кращого гравця світу віддав за Кріштіану Роналду. Також серед кращих на його думку були Ліонель Мессі і Джанлуїджі Буффон, який отримав, окремий приз як кращий голкіпер 2017 року. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

В опитуванні на найкращого тренера року трійка Шевченка виглядала наступним чином - Зінедін Зідан ("Реал", Мадрид), Антоніо Конте ("Челсі", Лондон), Массімільяно Аллегрі ("Ювентус", Турин).

Капітан національної збірної України голкіпер Андрій П’ятов кращим гравцем також назвав Роналду, а до трійки увійшли голкіпер Джанлуїджі Буффон ("Ювентус" та збірна Італії) і захисник Марсело ("Реал", Мадрид та збірна Бразилії). Кращі тренери:  Зінедін Зідан, Дієго Сімеоне ("Атлетико", Мадрид) і Антоніо Конте.

Читайте також: Роналду – найкращий футболіст світу за версією ФІФА

Нагадаємо, що церемонія нагородження кращих футболістів і тренерів 2017 року The Best від ФІФА відбулася піздно ввечері 23 жовтня у Лондоні. Кращим футболістом світу визнаний форвард мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, а кращим тренером - коуч "Реала" Зінедін Зідан.

Фото: twitter.com/FIFAcom

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-