Роналду – найкращий футболіст світу за версією ФІФА

Роналду – найкращий футболіст світу за версією ФІФА

Укрінформ
Зідан – найкращий тренер, Жиру – автор найкращого голу. 

В Лондоні відбулось нагородження найкращих у світовому футболі в 2017 році за версією ФІФА. Найкращим футболістом року визнали Кріштіану Роналду. Про це повідомляє Укрінформ.

Вдруге поспіль найкращим гравцем світу за версією ФІФА визнали нападника  «Реала» і збірної Португалії Кріштіану Роналду. Він обійшов форвардів Ліонеля Мессі («Барселона») і Неймара («Барселона»/«ПСЖ»).

Переможець визначився у результаті голосування серед тренерів і капітанів збірних, журналістів та вболівальників.

У 2017 році Кріштіану Роналду виграв з «Реалом» Лігу чемпіонів і Примеру, а також вивів збірну Португалії на ЧС-2018. Приз The Best вручається ФІФА вдруге після повернення «Золотого м'яча» до журналу France Football.

Читайте також: Сьогодні ФІФА визначить кращого футболіста і тренера 2017-го року

Наставник мадридського «Реала» Зінедін Зідан визнаний кращим тренером року. Нагадаємо, «Реал» під керівництвом Зідана виграв в минулому сезоні і чемпіонат Іспанії – Примеру, і Лігу чемпіонів, що до цього команді не вдавалося з 1958 року. Також «вершкові» стали першою командою в історії, якій вдалося виграти Лігу чемпіонів двічі поспіль.

Форвард лондонського «Арсеналу» француз Олів'є Жиру отримав нагороду імені Ференца Пушкаша за кращий гол року. Жиру потрапив в номінацію завдяки «удару скорпіона» в ворота «Крістал Пелас» в матчі АПЛ в січні цього року.

Фото на першій сторінці: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-