Маріупольська справа

Маріупольська справа "Динамо": кияни не поспішають з апеляцією

Укрінформ
Київський футбольний клуб "Динамо" не поспішає з апеляцією на рішення КДК ФФУ щодо зарахування технічної поразки у поєдинку 7-го туру УПЛ проти "Маріуполя" з рахунком 0:3.

За інформацією Sport Arena, зараз у клубі чекають на повне рішення дисциплінарного комітету з цього питання, де повинна бути розписана і аргументована вина киян при неявці на матч з маріупольцями і дані обгрунтування присудження команді технічної поразки. Лише на підставі всіх пояснень "Динамо" і сформує свій протест до Апеляційного комітету (АК) ФФУ.

Кияни мають 10 днів на подачу апеляції з моменту оголошення рішення, але не мають великих сподівань на її успішність. Тоді керівництву клубу залишатиметься лише один шлях довести свою правоту - звернутися до Спортивного арбітражного суду Лозанни (CAS).

Читайте також: Шумілов: Причини неявки "Динамо" до Маріуполя визнані неповажними

Нагадаємо, що 11 вересня члени КДК після двох годин обговорення одностайно вирішили покарати "Динамо" за неявку 27 серпня на календарний матчу УПЛ до Маріуполя. У п’ятницю, 8 вересня, київський клуб надав додаткові матеріали, в яких комісія, втім, не угледіла вагомих аргументів. 

Фото: facebook.com/fcdynamoua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-