Шумілов: Причини неявки

Шумілов: Причини неявки "Динамо" до Маріуполя визнані неповажними

Укрінформ
Глава КДК Федерації футболу України Андрій Шумілов прокоментував рішення дисциплінарного комітету щодо зарахування технічної поразки київському футбольному клубу "Динамо" за неявку 27-го серпня на матч 7-го туру УПЛ проти "Маріуполя" з рахунком 0:3.

"Ми дуже багато спілкувалися з колегами з КДК, розглядали це рішення і все-таки визначили, що це неявка з неповажних причини. Зарахували технічну поразку "Динамо" з рахунком 0:3 і наклали деякі фінансові зобов'язання.

Взагалі, є практика навіть CAS (Лозаннського арбітражу. - ред.), який вже приймав рішення і розмежовував терміни поважних причин і форс-мажору. З юридичної точки зору різниця є, і в спортивному арбітражі вона теж розмежовується, вона доведена, і існує багато прецедентів", - сказав Шумілов в ефірі програми Футбол NEWS.  

На оскарження цього рішення "Динамо" має 10 днів.

Читайте також: Динамо зарахували технічну поразку

Нагадаємо, що 11 вересня члени КДК після двох годин обговорення одностайно вирішили покарати "Динамо" за неявку на календарний матчу УПЛ до Маріуполя. У п’ятницю, 8 вересня, київський клуб надав додаткові матеріали, в яких комісія, втім, не угледіла вагомих аргументів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-