Зеленський вручив найвищі державні нагороди українським захисникам

Зеленський вручив найвищі державні нагороди українським захисникам

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив найвищими державними нагородами та відзнаками українських захисників.

Як інформує пресслужба глави держави, Президент Володимир Зеленський закликав пам’ятати кожного й кожну, хто віддав своє життя в боях заради України. Про це він сказав під час вручення орденів «Золота Зірка» військовим, яким присвоєно звання Героя України, та родинам загиблих Героїв, а також відзнаки «Хрест бойових заслуг».

«Світ обрав підтримку України, бо Україна сама бореться й робить це справді сміливо. Сьогодні ми відзначаємо найвищими нагородами нашої держави, найвищими бойовими відзнаками людей, які є джерелом цієї хоробрості, які звільняли нашу землю, відбивали українські позиції, рятували своїх побратимів та знищували окупанта. Ми відзначаємо людей, які гідні всеукраїнської вдячності», - сказав Президент.

Зеленський подякував родинам українських Героїв за хоробрих синів і доньок України, а також сержантам та офіцерам, які дбають про солдатів.

Відео: Офіційний канал Президента України Володимира Зеленського

“Я дякую кожній родині наших героїв за таких синів і доньок України. Дякую всім сержантам та офіцерам, які справді дбають про солдатів і є зразком для них. І я прошу завжди пам’ятати кожного й кожну, хто віддав своє життя в боях заради України”, - наголосив Зеленський.

Зеленський вручив найвищі державні нагороди українським захисникам / Фото: Офіс Президента

Читайте також: Президент відзначив державними нагородами 226 захисників України

Президент України вручив ордени «Золота Зірка» рідним загиблих Героїв – офіцерів, сержантів, майорів, солдатів.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський відвідав один із командних пунктів 41-ї окремої механізованої бригади, яка обороняє Часів Яр та вручив військовослужбовцям нагороди. 

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-