Зеленський відзначив людей, які проявили себе найбільше в роботі після російських ударів

Зеленський відзначив людей, які проявили себе найбільше в роботі після російських ударів

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив осіб, які проявили себе найбільше в роботі після російських ударів, та подякував за допомогу і захист життя людей.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні ж хочу відзначити тих наших людей, які проявили себе найбільше в роботі після російських ударів, допомагаючи людям, захищаючи життя. Це працівники ДСНС, наші медичні працівники, поліцейські. Кожен, хто працює на місцях після влучань. Кожен, хто дістає людей з-під завалів, зупиняє пожежі, рятує поранених», - зазначив він.

Відео: ОП

Глава держави відзначив роботу працівників ДСНС Дніпропетровщини Дениса Міхєєва, Артема Серги, Дмитра Ніколаєнка, лікаря екстреної допомоги Віталія Архипова та фельдшера «екстренки» Євгена Голіцина, поліцейських Олексія Бондаренка, Віталія Андріянова, а також кінолога з Павлоградського пошуково-рятувального загону Карину Колісниченко

«Дякую за кожне врятоване життя», - сказав він.

Також Зеленський подякував працівникам ДСНС Одеси Юрію Сухорукову, Віталію Телегусу і Артему Копечинському.

Ще він відзначив працівників підрозділів у Чернігові: пожежного Артема Лисенка, працівників ДСНС Чернігівщини Вадима Авраменка, Максима Жилка, поліцейських Андрія Вовка та Богдана Ткачука.

Читайте також: Президент висловив співчуття всім, хто втратив рідних через удари РФ упродовж дня

Крім того, Президент подякував медичній сестрі Наталії Носенок, «яка дійсно дбає про людей, дійсно допомагає».

«Дякую всім, хто дбає про українців, про життя в нашій країні, про своє місто, свою громаду, про всю нашу державу! І особливо дякую кожному нашому воїну. Усім тим, хто знищує російського окупанта, хто тримає фронт і завдяки цьому тримається Україна на мапі світу. Ми робимо все, щоб у наших воїнів було якнайбільше можливостей. Щоб ця війна швидше завершилась на наших умовах, українських», - резюмував Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок ракетного удару по Одесі поранені вісім людей, серед яких двоє дітей, пошкоджені щонайменше 20 приватних будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-