Папа Римський має приїхати і побачити, що росіяни роблять з Харковом і Херсоном - експерт

Папа Римський має приїхати і побачити, що росіяни роблять з Харковом і Херсоном - експерт

Укрінформ
Директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк вважає, що Україна має знову й знову запрошувати Папу Римського відвідати Україну, аби він на власні очі побачив, як росіяни знищують ракетами Харків, Херсон і критичну інфраструктуру в різних регіонах.

Про це він сказав під час виступу на публічній міжнародній дискусії "Удавана жертва тероризму: як протистояти новим витівкам Москви?", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Експерт зауважив, що Папа Римський, який "постійно нас за все критикує і хоче помирити з Росією", ще жодного разу не був в Україні.

"Але такий візит потрібен. Він повинен не тільки як політик і релігійний лідер, а в першу чергу як людина, побачити, що росіяни зараз роблять у Харкові, де вони КАБами просто знищують майже 2-мільйонне місто, що росіяни роблять у Херсоні, де буває по 40-50 обстрілів за день. Нехай приїде і подивиться, як росіяни знищують українську інфраструктуру - якщо схоче, може подивитися Трипілля у Київській області, або поїхати на Франківщину чи Львівщину у місто Стрий і побачити, що там відбувається ", - сказав Давидюк.

Він додав, для України дуже важливо продовжувати запрошувати в Україну впливових світових політиків і лідерів думок, аби вони мали змогу скласти власну думку про злочини росіян.

Читайте також: Буданов підтримав ініціативу Папи Римського про обмін полоненими: «Лишилося переконати Росію»

Як повідомляв Укрінформ, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що російська армія після нічної ракетної атаки знову завдає ударів по Харкову.

У Харкові у четвер,11 квітня, внаслідок ракетного обстрілу із зенітно-ракетних комплексів С-300 пошкоджено об’єкт енергоінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-