Донести світові правду про війну: Єрмак зустрівся з представниками релігійних спільнот

Донести світові правду про війну: Єрмак зустрівся з представниками релігійних спільнот

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та представники релігійних спільнот обговорили питання донесення світові правди про повномасштабну агресію РФ та необхідності подальшої підтримки України.

Про це Єрмак повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Провів зустріч із представниками релігійних спільнот, на якій обговорювалися питання донесення світові правди про повномасштабну агресію РФ та необхідності подальшої підтримки України», - написав керівник ОП.

Він підкреслив, що релігійні спільноти є важливим джерелом донесення правди про події в Україні, зокрема про жахливі злочини російських окупантів, утиски свободи віросповідання, які чинить РФ на тимчасово окупованих територіях.

«Акцентував, що сьогодні надзвичайно важливо зберігати й посилювати рівень підтримки України в державах-партнерах, достукатися до їхніх громадян і політиків, ставши голосом правди», - зазначив Єрмак.

В ОП додали, що Єрмак подякував учасникам зустрічі за те, що вони роблять на своєму рівні для наближення перемоги України й настання миру.

«Без віри нічого немає й нічого не відбувається. Дякую вам за те, що ви даєте таку важливу для наших людей духовну підтримку», – наголосив він.

Читайте також: Єрмак заявляє про важливість участі якнабільшої кількості країн у Глобальному саміті миру

У зустрічі брали участь представники Української церкви християн віри євангельської, Православної церкви України, Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів, Українського біблійного товариства, Української євангельської церкви, Української греко-католицької церкви, Інституту релігійної свободи.

Як повідомляв Укрінформ, 19 жовтня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт щодо заборони діяльності в Україні релігійних організацій, пов‘язаних із Російською православною церквою.

5 березня Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендував парламенту ухвалити законопроєкт у другому читанні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-