У Міноборони обговорили організацію поставок харчування для армії

У Міноборони обговорили організацію поставок харчування для армії

Укрінформ
У Міністерстві оборони відбулася нарада із компаніями, які постачатимуть харчування для армії, щодо організації поставок продуктів та контролю їхньої якості.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міністерства.

"Заступники міністра оборони України Дмитро Кліменков та Віталій Половенко, а також генеральний директор «Державного оператора тилу» Арсен Жумаділов провели робочу нараду з компаніями, які вже за два тижні постачатимуть харчування для Збройних сил України. Сторони обговорили питання організації процесу поставок та контролю якості продуктів", - йдеться у повідомленні.

Кліменков наголосив, що українські військові повинні мати неперервне та найкраще харчування. Міністерство прагне сучасних стандартів управління ланцюгами постачання та впровадження нових технологій забезпечення ЗСУ продуктами.

Читайте також: Харчування військових: у Міноборони планують відмовитися від консервів у сухпайках

Своєю чергою Жумаділов зазначив, що усі компанії, з якими були підписані контракти, є українськими і мають власні виробничі потужності. За його словами, це дає підстави для обґрунтованого оптимізму щодо спроможностей нових постачальників виконувати свої зобов’язання системно та якісно.

Як повідомлялося, Державний оператор тилу (ДОТ) уклав договори з постачальниками для забезпечення Збройних сил України харчуванням по 13 секторам, які охоплюють всю Україну. Перші поставки очікуються вже з 1 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-