Кров убитих в Одесі дітей на руках всіх, хто служить тиранії - Епіфаній

Кров убитих в Одесі дітей на руках всіх, хто служить тиранії - Епіфаній

Укрінформ
Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній заявив, що кров загиблих в Одесі від російської дронової атаки п’ятьох дітей та їхніх рідних – на руках всіх хто служить тиранії та виправдовує її.

Про це митрополит Епіфаній написав у соцмережі Х, передає Укрінформ.

“Російська імперія зла щодня продовжує знищувати українців. Кожен новий обстріл, вибух, завдання ран і вбивство - примножують провину кремлівської осатанілої тиранії, а у наших серцях відгукуються болем і гнівом”, - зазначив предстоятель ПЦУ.

За словами митрополита Епіфанія, “серед усіх цих трагічних повідомлень, які щодня краять наші серця, звістка про російське звірство проти мирних одеситів, про загибель від удару російської зброї пʼятьох дітей, їхніх рідних і близьких - не зворушить у особливий спосіб лише камʼяне серце. 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергійчик, якому в липні мало виповнитися 10 років. Ці імена додано до числа понад пів тисячі українських дітей, чиє життя вже обірвала зла воля російських загарбників”.

“Їхня кров - на руках усіх тих, хто віддає російському війську накази і виконує їх, на руках тих, хто далі служить тиранії та виправдовує її. В тому числі на руках очільника Моспатріархату Гундяєва і його поплічників, які плекають ідеологію “русского мира” і вважають цю диявольську війну — “священною. Як язичники минулого в жертву ідолу імперії ви приносите українських дітей, проливаєте їхню кров", - заявив предстоятель ПЦУ.

"Всім невинним, хто загинув від рук цих слуг сатани - вічна памʼять і царство небесне!", - наголосив митрополит Епіфаній.

Читайте також: Атака дронів на Одесу: в лікарні залишаються троє із 20 постраждалих

"Рідним і близьким сили перенести біль трагічної втрати. Наші молитви та співчуття - з вами", додав предстоятель ПЦУ.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 2 березня російські війська атакували Одесу ударними безпілотниками. Дрон влучив у багатоповерховий житловий будинок у спальному районі, зруйнувавши частину під’їзду з 18 квартирами. Внаслідок удару загинули 12 людей, серед них - 5 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-