Латвійський мовник і Ziedot.lv вже зібрали понад €300 тисяч на допомогу Україні

Латвійський мовник і Ziedot.lv вже зібрали понад €300 тисяч на допомогу Україні

Укрінформ
Під час спільної благодійної акції громадських ЗМІ Латвії та громадської організації Ziedot.lv на підтримку України зібрано вже 301 873 євро.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на одного з організаторів, сайт LSM.

Громадські ЗМІ країни, Латвійське телебачення, Латвійське радіо та портал національного телерадіомовлення LSM у зв’язку з другою річницею повномасштабного вторгнення РФ протягом тижня передають контент, присвячений Україні. Водночас у співпраці з благодійною організацією Ziedot.lv відкрито проєкт, зібрані в ході якого гроші будуть спрямовані на підтримку України.

Пожертвувати можна двома способами. По-перше, зателефонувавши за латвійським номером 90204020 (вартість дзвінка становитиме 1,50 євро з ПДВ). По-друге, можна зробити перерахування на відповідній сторінці благодійної платформи ziedot.lv/ukrainai. Проєкт підтримки буде активний до 3 березня.

Читайте також: Служба держбезпеки Латвії провела обшуки у справі про порушення антиросійських санкцій

Усі пожертвувані кошти будуть направлені на підтримку України. Адресатів оберуть Ziedot.lv і Посольство України у Латвії.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці минулого тижня Держканцелярія Латвії поінформувала, що країна з початку повномасштабної війни РФ надала допомогу Україні в розмірі не менше 650 мільйонів євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-