Суд продовжив до 29 березня запобіжний захід бізнесмену Гринкевичу

Суд продовжив до 29 березня запобіжний захід бізнесмену Гринкевичу

Укрінформ
Печерський райсуд столиці продовжив до 29 березні запобіжний захід львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу, якому інкримінують постачання неякісних товарів Міністерству оборони.

Про це у коментарі Укрінформу повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

«Суд продовжив Ігорю Гринкевичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 29 березня», – повідомила співробітниця відомства.

Як повідомлялося, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича під час спроби дати хабар одному з керівників Головного слідчого управління ДБР за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження.

Працівники Державного бюро розслідувань 17 січня оголосили нову підозру львівському бізнесмену і членам злочинної організації, які завдали державному бюджету збитків майже на мільярд гривень. Їх викрито на оборудках із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ.

Читайте також: Печерський райсуд обирає запобіжний захід Роману Гринкевичу

Підозру також оголосили сину Ігоря Гринкевича Роману. Його оголосили в розшук, а потім затримали в Одесі.

Загалом правоохоронці повідомили про підозру п’ятьом особам у створенні та участі у злочинній організації й заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією (ч. 5 ст. 190, ч. 1,2 ст. 255 ККУ).

Міністерство оборони проводить аудит усіх контрактів, зокрема і з тими компаніями, які можуть бути дотичними до родини Гринкевичів.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-