У розшук оголосили Романа Гринкевича

У розшук оголосили Романа Гринкевича

Укрінформ
Правоохоронці оголосили в розшук одного з членів злочинного угруповання - близького родича львівського бізнесмена, якого, за інформацією слідства, було викритого на оборудках із закупівлями одягу для ЗСУ.

Про це заявила радниця з комунікацій Держбюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі телемарафону "Єдині новини", відповідаючи на запитання щодо можливого місцеперебування сина бізнесмена Ігоря Гринкевича - Романа, передає кореспондент Укрінформу.

"Вчора... проводилася низка невідкладних обшуків, щоб знайти і затримати членів злочинного угруповання, в тому числі сина львівського бізнесмена. На жаль, його поки не знайшли, але підозра в шахрайстві та участі в злочинній організації йому оголошена в установленому законом порядку. Його оголошено у розшук", - сказала Сапьян.

Вона додала, що за наявною інформацією, кордон фігурант офіційно не перетинав.

Речниця закликала тих, кому відомо про місцеперебування фігуранта, повідомити про це правоохоронним органам. 

Як повідомлялося, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича під час спроби дати хабар одному із керівників Головного слідчого управління ДБР за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження.

Читайте також: Яке майно Гринкевича арештували: квартири, земельні ділянки, елітні авто та зброя

Працівники Державного бюро розслідувань 17 січня оголосили про нову підозру львівському бізнесмену і членам злочинної організації, які завдали державному бюджету збитків на майже мільярд гривень. Їх викрито на оборудках із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України.

П’ятьом особам повідомлено про підозру у створенні та участі у злочинній організації та заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією (ч. 5 ст. 190, ч. 1,2 ст. 255 ККУ).

Міністерство оборони проводить аудит всіх контрактів, зокрема і з тими компаніями, які можуть бути дотичними до родини Гринкевичів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-