Збори донатів на ЗСУ не зменшують охоплення - блогерка

Збори донатів на ЗСУ не зменшують охоплення - блогерка

Відео
Укрінформ
Блогерка з мільйонною аудиторією Олена Мандзюк переконана, що збір коштів для ЗСУ не зменшить охоплення, якщо з аудиторією працювати і пояснювати важливість підтримки армії.

Таку впевненість вона висловила в ефірі проєкту «Про війну».

Мандзюк категорично відкинула припущення, що збори на ЗСУ зменшують охоплення аудиторії і від них треба відмовлятися.

«Я пересвідчилась на власному досвіді, абсолютно різними способами - ніякий збір не буде "різати" охоплення, якщо твоя аудиторія свідома, ти працював з нею постійно, весь час розповідав, наскільки важливо підтримувати армію й донатити», - наголосила блогерка.

На її переконання, блогер насамперед має бути цікавим для своєї аудиторії та виховувати її, а не відмовлятися від зборів на ЗСУ.

«Якщо ти не цікавий і твої сторіз прогортають, то відмова від зборів тобі не допоможе тримати це охоплення», - наголосила блогерка.

Читайте також: З початку війни люди задонатили на «Банки» €1 мільярд - співзасновник monobank

Контент блога-мільйонника Олени Мандзюк з Хмельницького є переважно розважальний та орієнтований на жінок, які становлять 81% підписників. На блозі активно донатять на ЗСУ. Мандзюк закуповує та особисто відвозить на фронт обладнання, техніку, амуніцію.

У черговому випуску проєкту «Про війну» йшлося про роботу блогерів під час війни, як і чим вони допомагають.

Учасники спільного проєкту Укрінформу та Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні. Ведучі – лейтенант, керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-