Сирський відвідав у лікарні журналіста «Крим.Реалії», пораненого на передовій

Сирський відвідав у лікарні журналіста «Крим.Реалії», пораненого на передовій

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав у лікарні воєнного кореспондента проєкту «Крим.Реалії» Дмитра Євчина, який дістав поранення внаслідок ворожого обстрілу на Запорізькому напрямку.

Про це Сирський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Нині життю Дмитра нічого не загрожує, він перебуває на лікуванні і реабілітації у Києві», – зазначив генерал.

Головнокомандувач подякував Євчину за його «важливу журналістську роботу і громадянську відвагу» та побажав швидкого одужання.

За особисту мужність, професіоналізм і самовідданість під час виконання журналістських завдань у районі бойових дій, об'єктивне й неупереджене інформування суспільства про героїзм бійців Збройних сил України під час відсічі російської агресії Сирський вручив кореспонденту коїн головнокомандувача ЗСУ.

Читайте також: В Україні за час вторгнення РФ постраждали понад 100 журналістів - «Репортери без кордонів»

Як повідомляв Укрінформ, 17 січня команда проєкту «Крим. Реалії» потрапила під ворожий обстріл під час зйомок на передовій у районі Роботиного Запорізької області. Журналіст Дмитро Євчин дістав уламкове поранення ноги.

Українські військові разом із оператором надали пораненому першу допомогу й евакуювали його до стабілізаційного пункту. Невдовзі журналіста перевезли до лікарні в Запоріжжі. Там йому зробили операцію та помістили до реанімації.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-