Латвійські благодійники передали Фонду соцзахисту людей з інвалідністю 147 комп’ютерів

Латвійські благодійники передали Фонду соцзахисту людей з інвалідністю 147 комп’ютерів

Укрінформ
БФ «Збройова палата» передав для Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю та ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» техніку для подальшої цифровізації.

Про це повідомила пресслужба Міністерства соціальної політики України, передає Укрінформ.

«Представники благодійного фонду «Збройова палата» передали 147 компʼютерів та ноутбуків та 12 моніторів для Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю та ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що це вже другий етап передачі техніки, здійснений в рамках співпраці Мінсоцполітики з посольством Латвійської Республіки. Надане обладнання допоможе покращити доступ до послуг та ресурсів, що необхідні для підтримки людей з обмеженими можливостями.

Минулого року за сприяння фонду «Збройова палата» ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» та Національна соціальна сервісна служби України отримали 143 компʼютери та ноутбуки, а також 63 дисплеї.

Читайте також: Литва першою з країн ЄС долучилася до «коаліції девайсів»

У міністерстві підкреслюють, що перевезення техніки було здійснено за допомогою Автоматизованої системи реєстрації та обліку гуманітарної допомоги, до якої тепер можуть додаватися іноземні благодійні організації, представництва яких акредитовані в Україні.

Як повідомлялося, латвійські партнери передали для дітей із Чернігівської області 650 ноутбуків.

Фото: www.msp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-