Нацрада визначила двох переможців у конкурсі на місцеве мовлення

Нацрада визначила двох переможців у конкурсі на місцеве мовлення

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила двох переможців у конкурсі на місцеве мовлення, обидва мовитимуть в Івано-Франківську.

Відповідне рішення медіарегулятор ухвалив на своєму засіданні 8 лютого, передає Укрінформ.

Попередньо у конкурсі на мовлення в місцевих ефірних багатоканальних електронних комунікаційних мережах стандарту DVB-T2 було запропоновано вільні програми у двох обласних центрах – Дніпрі та Івано-Франківську. За результатами проведеного конкурсу у Дніпрі на 42 ТВК переможця визначено не було.

Натомість двох переможців визначено в Івано-Франківську на 30 ТВК 9 (2-а і 3-я програми). Ними стали ТОВ «Івано-Франківська телерадіокомпанія «Канал-402» (логотип «стилізоване зображення Івано-Франківської ратуші в червоному, зеленому та синьому кольорах») та КП Івано-Франківське міське комунальне підприємство Телерадіокомпанія «Вежа» (логотип «ВЕЖА»).

Читайте також: Нацрада зареєструвала чотири нові онлайн-медіа

Медіа мають забезпечувати не менше ніж 60 відсотків національного продукту і не менше як 5 відсотків соціально важливих та інформаційних програм місцевої тематики в тижневому обсязі мовлення. Заборонена ретрансляція програм інших суб’єктів у сфері аудіовізуальних медіа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-