Нацрада зареєструвала чотири нові онлайн-медіа

Нацрада зареєструвала чотири нові онлайн-медіа

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала чотири онлайн-медіа.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні регулятора, передає Укрінформ.

Так, Нацрада зареєструвала два вебсайти: «Гард.City» – ТОВ «Телерадіокомпанія «Всесвіт плюс» із Миколаївської області та «Городок.City»/«Horodok.City» – ПП «Городоцький районний телерадіопресцентр» із Хмельницької області.

Також серед реєстрантів – публічна сторінка у соціальній мережі Facebook «Дій-Краматорськ» однойменної громадської організації із Хмельницької області та інформаційне онлайн-медіа «Новини-N» ТОВ «Новини Н медіа» із Миколаєва.

Читайте також: У медіасфері необхідно виробити правила для висвітлення проблем осіб з інвалідністю - експерти

Як повідомляв Укрінформ, Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим та Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підписали Меморандум про взаєморозуміння, співпрацю та обмін інформацією.

Постійна представниця Президента в Криму Таміла Ташева та голова Національної ради Ольга Герасим’юк наголосили на важливості посилення співпраці у сфері інформаційного обміну на стадіях збору, моніторингу, обробки та аналізу інформації, зокрема, про суб’єктів у сфері медіа, що діють в тимчасово окупованому Криму, та поширюють дезінформацію і пропаганду держави-окупантки, яка спрямована на дискредитацію української влади і громадян, ЗСУ, міжнародних відносин України та її іноземних партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-