Зеленський привітав фахівців зовнішньої розвідки з професійним святом

Зеленський привітав фахівців зовнішньої розвідки з професійним святом

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський привітав співробітників зовнішньої розвідки із професійним святом.

Як передає Укрінформ, у вітанні з Днем зовнішньої розвідки України, розміщеному на сторінці Президента у Фейсбуці, йдеться: «Сьогодні відзначається День зовнішньої розвідки України. Людей, які допомагають державі дізнаватися реальну ситуацію на кожному з напрямків. Інституції, ефективність якої стає передумовою багатьох здобутків України».

Зеленський додав: «Публічно про деталі роботи СЗРУ майже нічого не можемо розповісти. Зараз не час. Але наш захист, наша дипломатична робота, наші активні дії і на фронті, і в міжнародних відносинах ґрунтуються, зокрема, на інформації, яку надають фахівці нашої зовнішньої розвідки».

«Дякую та вітаю з вашим професійним днем!», - наголосив Президент.

Читайте також: Голова Служби зовнішньої розвідки назвав регіони, над якими Росія боїться втратити контроль

Як повідомлялось, День зовнішньої розвідки установлений 22 листопада 2018 року Президентом України, враховуючи значний внесок співробітників розвідувальних органів України у справу забезпечення захисту національних інтересів України від зовнішніх загроз, а також життя, здоров'я її громадян та об'єктів державної власності за межами України, зміцнення обороноздатності держави, з метою відродження національної розвідувальної ідентичності та започаткування сучасних традицій вшанування звитяг зовнішньої розвідки України.

Саме 24 січня 1919 році в Українській Народній Республіці був створений перший підрозділ загальнодержавної розвідки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-