Справа Гринкевичів: суд дав дозвіл на затримання ще одного підозрюваного

Справа Гринкевичів: суд дав дозвіл на затримання ще одного підозрюваного

Укрінформ
У справі про постачання неякісного одягу для ЗСУ на майже 1 млрд гривень отримано дозвіл на затримання п’ятого підозрюваного.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Печерський районний суд міста Києва 19 січня задовольнив клопотання прокурорів Офісу Генерального прокурора про надання дозволу на затримання підозрюваного у кримінальному провадженні щодо постачання неякісного одягу для ЗСУ.

"Згідно з ухвалою суду, органу досудового розслідування надано дозвіл на затримання вказаної особи з метою його приводу для участі у розгляді клопотання про застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Справа Гринкевичів: суд арештував трьох фігурантів із заставою по ₴500 мільйонів

Підозрюваний є одним з фігурантів у кримінальному провадженні щодо постачання неякісного одягу для ЗСУ на майже 1 млрд гривень.

У межах кримінального провадження повідомлено про підозру 5 особам. Їм інкримінують створення злочинної організації та участь у ній, а також шахрайство, вчинене в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 5 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Інші четверо учасників злочинної організації перебувають під вартою.

Читайте також: У розшук оголосили Романа Гринкевича

Як повідомляв Укрінформ, у січні правоохоронці викрили оборудки із закупівлями для ЗСУ одягу та білизни. Причетним до неї виявився львівський бізнесмен Ігор Гринкевич. Встановлено, що підприємець укладав договори з Міністерством оборони на постачання неякісного військового одягу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-