Серед звільнених з полону - захисник Зміїного, з яким не було зв'язку майже два роки

Серед звільнених з полону - захисник Зміїного, з яким не було зв'язку майже два роки

Фото
Укрінформ
Серед звільнених з полону - захисник острова Зміїного з Одещини Олександр Куртєв, який перебував у полоні без зв'язку з рідними майже два роки.

Про це в соцмережі Інстаграм повідомила дівчина прикордонника Ярослава Хаджи, передає Укрінформ.

"Я не можу в це повірити, але ми тебе вибороли. Дякую всій команді координаційного штабу за невпинну роботу над звільненням наших полонених", - написала Хаджи.

Йдеться про 22-річного Олександра Куртєва, який майже два роки перебував в російському полоні. Весь цей час рідні не мали з ним зв’язку.

Як повідомили в Координаційному штабі, серед повернених 3 січня з полону українців - семеро захисників Зміїного. Вони перебували в полоні із лютогго 2022 року.

Читайте також: Ексклюзивні кадри: СБУ показала зустріч звільнених з полону українців

Як зазначалося, на початку війни фраза одного із прикордонників зі Зміїного "Русскій воєнний корабль, іді на..." стала символом боротьби України з Росією після її повномасштабного вторгнення на нашу територію.

Як раніше повідомляв Укрінформ, всього з російського полону вдалось повернути 230 людей. Серед звільнених: сержанти, офіцери — воїни ЗСУ, Національної гвардії, ВМС і прикордонники. Обмін відбувся за участі Об'єднаних Арабських Еміратів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-