Центри соціально-психологічної реабілітації Мінветеранів вже надали майже 60 тисяч послуг

Центри соціально-психологічної реабілітації Мінветеранів вже надали майже 60 тисяч послуг

Укрінформ
Майже 60 тисяч послуг із психологічної допомоги надано Центрами соціально-психологічної реабілітації Міністерства у справах ветеранів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна під час засідання Міжвідомчої координаційної ради з упровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я, інформує пресслужба Мінветеранів.

«Міністерство у справах ветеранів України протягом 2023 року надало 13 533 консультації за допомогою гарячої лінії кризової підтримки Українського ветеранського фонду, 59 344 послуги з психологічної допомоги надано центрами соціально-психологічної реабілітації. Крім того, програмним забезпеченням MARTA оброблено 7 298 звернень», - сказала Лапутіна.

Фото: Мінветеранів

Читайте також: Постраждалі не винні: як допомагають тим, хто зазнав насилля під час війни

Як зазначається, цього року Мінветеранів модернiзовано онлайн-систему для визначення станів психічного здоровʼя ветеранів та ветеранок MARTA.

Як повідомлялося, Перша леді України Олена Зеленська та представники 11 міністерств і відомств взяли участь у засіданні Міжвідомчої координаційної ради з упровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я, щоб презентувати свої проєкти психологічної допомоги українцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-