У Києві презентували книгу журналіста Павла Смовжа про загиблих захисників України

У Києві презентували книгу журналіста Павла Смовжа про загиблих захисників України

Фото
Укрінформ
У Києві відбулася презентація книги «Фрагменти української незламності» українського журналіста та головного редактора іванківської газети «Трибуна праці» Павла Смовжа.

Захід відбувся в київському пресклубі Національної спілки журналістів України (НСЖУ), повідомляє кореспондент Укрінформу.

Автор розповів, що презентує книгу з метою вшанування пам‘яті загиблих захисників, які полягли у боях за Україну, зокрема на Київщині.

За його словами, книга «Фрагменти української незламності» включає п‘ять розділів, в одному з яких - розповіді про 39 українських воїнів.

“Розповіді про героїзм та патріотизм українців. Що це означає? Я підготував 39 розповідей про воїнів, які загинули в березні 2022 року на підступах до Києва, які поставили тут надійний заслін”, - підкреслив Смовж.

Читайте також: У Львові триває виставка картини про події під час окупації села Олександрівка на Херсонщині

Водночас він поінформував, що книга доповнюватиметься, оскільки після її видання з’являються нові історії людей, які можна було б розповісти.

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко додав, що НСЖУ рекомендуватиме цю книгу для патріотичного виховання населення та закликатиме місцеві регіональні медіа відтворювати подвиги українських захисників.

У заході взяли участь представники НСЖУ, військовослужбовці, а також рідні полеглих захисників України – героїв книги.

Читайте також: У Києві відкрили виставку до Дня пам’яті жертв Голодомору

Як повідомлялося, 15 вересня у Києві відбулася презентація видання «Золотий фонд нації. Все буде Україна!», що є своєрідним Меморіалом пам'яті людей, які загинули на війні.

Фото: НСЖУ, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-