За час війни Президент нагородив понад 49 тисяч українців

За час війни Президент нагородив понад 49 тисяч українців

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський за час повномасштабної війни відзначив понад 49 тисяч українців високими державними нагородами.

Про це він розповів у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"Сьогодні у зверненні до спільноти Chatham House – це один із провідних світових, британських інтелектуальних центрів – я розказав про те, що підготовлені ще три нові укази, дуже важливі, про нагородження наших воїнів – 419 воїнів. Загалом за час повномасштабної війни державними нагородами вже відзначені понад 49 тисяч українців і українок", - сказав Президент.

Відео: ОП

Він подякував усім, хто боронить сьогодні Україну. "Дякую всім, хто зараз у бою, хто сьогодні теж дав нам найкращу новину – про просування вперед українських позицій. Слава вам, наші герої!", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Командира підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра» нагородили почесним нагрудним знаком

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони продовжують просуватися вперед на Таврійському напрямку. Тут російські війська за добу втратили вбитими і пораненими майже три роти, знищено 19 одиниць військової техніки.

Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 29 червня 2023 року ліквідували близько 227 тисяч 780 російських загарбників, зокрема 680 осіб - за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-