Новий застосунок для батьків і дітей «Мрія» презентують восени - Зеленський

Новий застосунок для батьків і дітей «Мрія» презентують восени - Зеленський

Укрінформ
Команда цифрової трансформації України розробила застосунок «Мрія», що надаватиме освітні та безпекові послуги для дітей і батьків.

Про це поінформував Президент України Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді з нагоди Дня Конституції.

«Ми створимо ще одну систему - українську «Мрію». Це спеціальний застосунок, який буде підтримувати все, що стосується батьків та дитини. Послуги, які потрібні батькам, які потрібні дитині, - це розвиток та освіта, безпека та контакт із державою... Команда цифрової трансформації України представить нашу «Мрію» восени », - сказав Президент.

За його словами, «Мрія» допоможе отримати доступ до знань з будь-якого куточка світу. Використання штучного інтелекту допоможе дитині збудувати власну унікальну освітню траєкторію.

Читайте також: Зеленський анонсував запровадження політики Героїв в Україні

Зеленський додав, що чинна українська «Дія» стала глобальним прикладом соціального прогресу, об'єднавши понад 19 млн користувачів. Він підкреслив, що зараз застосунок є експортним продуктом, завдяки якому Україна навчає цифровізації інші країни.

Як повідомляв Укрінформ, з часу широкомасштабного вторгнення кількість користувачів "Дії" зросла з 15,5 -16 млн осіб до 18,6 млн осіб станом на кінець січня 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-