Зеленський анонсував публікації у соцмережах про шеврони, передані військовими й волонтерами

Зеленський анонсував публікації у соцмережах про шеврони, передані військовими й волонтерами

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський анонсував серію публікацій у своїх соціальних мережах про шеврони, які йому передають військові та волонтери.

Про це йдеться в його зверненні, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

“Іноді в моєму кабінеті буває мій син. Іноді, але тим не менш. І найбільше його тут цікавлять ось ці шеврони – їх мені передають військові, волонтери, рідні наших воїнів. На фронті і в Києві, у шпиталях, під час церемоній нагородження героїв у Маріїнському палаці…” - сказав Зеленський.

Він зауважив, що дошка для шевронів заповнюється, але дуже повільно, “бо щоразу Кирило забирає”.

“І я щасливий, що його цікавить саме це. Наші герої, наша оборона, українські шеврони. Уже давно я хотів зробити спеціальну таку серію публікацій в моїх соцмережах – про ці шеврони. Про те, звідки вони. Хто їх передав. Які це підрозділи. І саме сьогодні ми почнемо такі публікації. Можливо, хтось іще захоче розказати про шеврони, які є у вас. Я думаю, це правильно. Правильно, щоб наші люди, наші діти знали, кому ми завдячуємо нашим життям і свободою України”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський подякував спецпризначенцям СБУ за круті операції «від Києва до Зміїного»

Як повідомлялося, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу ворога та знищила зенітно-ракетний комплекс. Також ЗСУ збили шість розвідувальних безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-