Україна напрацювала з партнерами механізм додаткових виплат постраждалим від підтоплення на півдні

Україна напрацювала з партнерами механізм додаткових виплат постраждалим від підтоплення на півдні

Укрінформ
У Мінреінтеграції спільно з міжнародними партнерами напрацювали механізм додаткових одноразових виплат постраждалим від підтоплення жителям Херсонської та Миколаївської областей.

Про це йшлося на нараді під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук щодо грошових виплат населенню, яке постраждало внаслідок підриву російськими загарбниками 6 червня Каховської гідроелектростанції, передає Укрінформ із посиланням на Мінреінтеграції.

“За результатами наради міжнародні партнери одностайно вирішили підтримати постраждалих кеш-виплатами. Також напрацьовується механізм виплати одноразової грошової допомоги постраждалому населенню від держави”, - йдеться у повідомленні.

Сума виплат буде визначена найближчим часом. Перелік населених пунктів і списки громадян, які підпадають під категорії отримання грошових виплат, будуть визначені обласними військовими адміністраціями постраждалих регіонів.

Читайте також: Уряд збільшив фінансування низці лікарень у постраждалих від затоплення регіонах

“Маємо подбати про грошову підтримку найбільш постраждалих жителів. Дякуємо, що міжнародні партнери вкотре підтримують наших людей” – наголосила Верещук.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 6 червня російські війська підірвали греблю Каховської ГЕС, спричинивши затоплення частини Херсонської та Миколаївської областей і водночас - критичне обміління Каховського водосховища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-