На Львівщині сталася пожежа у пансіонаті для літніх, загинула жінка

На Львівщині сталася пожежа у пансіонаті для літніх, загинула жінка

Фото
Укрінформ
Уночі в с. Холодновідка Львівського району сталася пожежа в пансіонаті для людей похилого віку, внаслідок якої одна мешканка загинула, ще одну госпіталізовано.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області, передає Укрінформ.

"Одна старша жінка, 1939 року народження була госпіталізована в стані середньої важкості в 8-у міську клінічну лікарню м. Львова. На місці пожежі виявлено тіло жінки. Загибла, 1949 року народження, була мешканка пансіонату", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС поінформували, що повідомлення про пожежу в пансіонаті для людей похилого віку в с. Холодновідка Львівського району по вул. Кільцева дорога надійшло 29 травня о 02:32. Загоряння виникло в дерев'яній альтанці 10х7 м , що була вбудованою частиною трьохповерхової цегляної будівлі пансіонату.

Через сильне задимлення вогнеборці працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. На момент пожежі в будівлі перебували 28 літніх людей та дві особи персоналу закладу. Рятувальники винесли на свіже повітря 27 людей та передали медикам для огляду.

Читайте також: На Полтавщині загасили пожежу в бензовозі за допомогою роботизованої системи

О 03:27 пожежу локалізовано та о 03:41 ліквідовано в складі п'яти ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено дерев'яну альтанку та кухонне обладнання в приміщенні їдальні пансіонату на площі 120 м кв. Пошкоджено сусідню альтанку на площі 6 м кв. 

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Як повідомлялось, під час пожежі в житловому будинку в селі Липники Яворівського району Львівської області постраждало літнє подружжя. Небайдужі сусіди, зайшовши в середину, винесли на свіже повітря жінку без свідомості та допомогли вийти чоловіку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-