росія намагається влаштувати провокації на українсько-білоруському кордоні - перехоплення

росія намагається влаштувати провокації на українсько-білоруському кордоні - перехоплення

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила перехоплення розмови двох російських військовослужбовців, де один з них заявляє, що росія намагається влаштувати провокації на українсько-білоруському кордоні.

Як передає Укрінформ, відповідне аудіоперехоплення СБУ оприлюднила в Телеграмі.

Джерело: СБУ 

Зокрема, росіянин розповідає, що перебуває в одному з білоруських міст. “Тут теж мутки каламутять. Їздять на провокації”, - повідомляє він.

російський військовослужбовець пояснює, що таким чином вони провокують українців “щоб вони, начебто, на білорусь напали. Ну, щоб підключилися, напевно. Нас тисячі півтори тут приїхало”.

А його співрозмовник у цей час воює на Донецькому напрямку і чекає, що підрозділ товариша перекинуть на підмогу саме сюди. Однак той спростовує: “знову переїжджаємо з місця на місце. Щодня переїзд! По всій білорусі вже побували. Ми були в одному місті, зараз на кордон із Польщею переїхали. Біля Польщі”.

“Такі дії свідчать про те, що рф не припиняє спроб втягнути білорусь безпосередньо у війну проти України і робить це будь-якими способами”, - повідомляє СБУ.

Читайте також: На кордоні з білоруссю немає ударного угруповання ворога, але можливі провокації - Демченко

Як повідомляв Укрінформ, на території республіки білорусь тривають заходи бойової підготовки підрозділів територіальних військ збройних сил російської федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-