Флешмоб #ЄдинеСерцеУкраїни підтримали діячі культури та науковці

Флешмоб #ЄдинеСерцеУкраїни підтримали діячі культури та науковці

Укрінформ
Флешмоб «Єдине серце України», організований Рухом «Жовта стрічка» на підтримку опору агресору на ТОТ, підтримали українські діячі культури та працівники антарктичної дослідницької станції «Академік Вернадський».

Про це йдеться в релізі, який організатори акції передали Укрінформу.

«Навіть тут, в Антарктиці, нас тримає міцний зв’язок з Україною. Знаємо, що таку саму єдність і зв’язок відчувають тисячі людей, чиї домівки тимчасово окуповані росією. Віримо, що Україна неодмінно переможе, а всі захоплені території — Крим, Луганщина, Донеччина, Харківщина, Херсонщина та міста Запорізької області — скоро повернуться додому», - зазначається в релізі.

Згідно з повідомленням, до флешмобу також долучилися українські діячі культури, зокрема, ведучі Андрій Бєдняков і Тимур Мірошниченко, гурти TVORCHI, ONUKA, KADNAY, «Друга Ріка» та виконавці Lida Lee і Павло Зібров, музиканти та військовослужбовці Коля Сєрга і MOISEI.

Водночас до "Єдиного серця України" долучилися режисер Ахтем Сеітаблаєв й актори Женя Янович, Григорій Бакланов, Анастасія Цимбалару і Наталка Денисенко, спортсмен Андрій П’ятов, шеф-кухар Євген Клопотенко, хореограф Женя Кот, ілюстратор Артем Гусєв.

Читайте також: МКІП запустило флешмоб із метою популяризації нематеріальної культурної спадщини

Повідомлялося, що рух спротиву «Жовта стрічка» об'єднав понад 7000 активістів, які опираються окупації. У межах флешмобу вони закликали публікувати фото з половинкою серця на фоні свого міста, а активісти руху сфотографували другу половинку серця в Ялті, Маріуполі, Бердянську, Донецьку, Луганську, Алчевську, Сімферополі та інших тимчасово окупованих українських містах.

Колажі зі з'єднаними серцями «Жовта стрічка» публікує на своїх сторінках у Telegram та Instagram, а світлини всіх учасників можна знайти у соцмережах за тегом #ЄдинеСерцеУкраїни.

Фото: Національний антарктичний центр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-