Переселенці можуть отримати допомогу від Норвегії: реєстрація відкрита до 20 березня

Переселенці можуть отримати допомогу від Норвегії: реєстрація відкрита до 20 березня

Укрінформ
Внутрішньо переміщені особи можуть отримати по 6 тисяч 660 грн від Норвезької ради.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграмі.

Норвезька рада у справах біженців відкрила реєстрацію на отримання грошової допомоги для переселенців і людей, які проживають у районах, що постраждали внаслідок бойових дій.

“Сума допомоги становить 6660 грн і виплачуватиметься впродовж 3 місяців по 2220 грн на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ять осіб. У пріоритеті – надання кеш-допомоги найбільш вразливим категоріям населення”, - ідеться в повідомленні.

Виплати надходитимуть на банківський рахунок або за допомогою переказу MoneyGram для людей, у яких немає банківського рахунку. Реєстрація триватиме до 20 березня.

Зареєструватися можна декількома способами: надіслати в месенджері WhatsApp повідомлення з текстом “Привіт” на номер: 0 800 609 844 або через Viber відсканувати QR-код, який розміщений на картинці за посиланням.

Читайте також: Нову стратегію щодо переселенців приймуть найближчим часом - Верещук

Для отримання додаткової інформації слід звертатися за номером гарячої лінії Норвезької ради: 0 800 302 007.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство соціальної політики виплатить грошову допомогу внутрішньо переміщеним особам за лютий протягом тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-