Відбулася онлайн-зустріч з родинами нацгвардійців, які постраждали в Оленівці - Лубінець

Відбулася онлайн-зустріч з родинами нацгвардійців, які постраждали в Оленівці - Лубінець

Укрінформ
За участю представників Координаційного штабу, Нацгвардії, Уповноваженого Верховної Ради з прав людини і МКЧХ відбулася онлайн-зустріч з родинами захисників Національної гвардії України, які постраждали внаслідок теракту в Оленівці. 

Про це у Телеграмі поінформував український омбудсмен Дмитро Лубінець, передає Укрінформ.

«Обговорили питання ідентифікації тіл та верифікації списків загиблих та постраждалих захисників під час теракту; пришвидшення роботи Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України з порівняння зразків ДНК», - заявив він.

Зі свого боку представник МКЧХ повідомив, що росія досі не надала їм доступ до місця теракту та всіх поранених. А представник Координаційного штабу закцентував увагу на тому, що невідомою є точна цифра поранених унаслідок теракту. Він розповів і про гальмування обміну російською стороною, коли ми пропонуємо обміняти когось групою.

Читайте також: Триває ДНК-експертиза тіл загиблих в Оленівці

Як повідомлялося, у ніч проти 29 липня 2022 року на території колишньої виправної колонії № 210 смт Оленівка на тимчасово захопленій території Донецької області в будівлі, де утримували українських військовополонених, стався потужний вибух. За даними російської сторони, загинули близько 50 українських захисників, ще більше 70 зазнали важких поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-