Захисниці Маріуполя та родичі захисників «Азовсталі» отримали нагороду іспанського видання

Захисниці Маріуполя та родичі захисників «Азовсталі» отримали нагороду іспанського видання

Укрінформ
Захисниці Маріуполя та колектив Асоціації родин захисників Азовсталі отримали нагороду «Солідарність» відомого іспанського видання El Español.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Асоціація родин захисників Азовсталі.

«У Мадриді 3 листопада відбулося нагородження VII премії Los Leones de El Español 2022 – щорічної премії цього видання, якою відзначають вагомі досягнення суспільства. Лауреатами цього року стали захисниці Маріуполя та представниці Асоціації родин захисників Азовсталі, від імені яких нагороду із Золотим Левом отримали доброволець-парамедик Катерина «Пташка» Поліщук та дружина оборонця Маріуполя, представниця асоціації Ольга Андріанова», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на церемонії нагородження президент El Español Педро Рамірез підкреслив, що жінки Азовсталі втілюють і синтезують цінності, на яких стоїть видання.

«Свобода, справедливість, рівність, стійкість, незалежність, войовничість і, зрештою, авторитет – цінності, які продемонстрували ці жінки, як от парамедик Катерина Поліщук, яка протистояла облозі Азовсталі, а згодом з такою ж стійкістю терпіла російський полон, та Ольга Андріанова, дружина одного з захисників Маріуполя та співзасновниця асоціації, яка бореться за звільнення всіх полонених», - наголосив Рамірез.

Читайте також: Уряд направить понад 107 мільйонів на одноразову допомогу визволеним з полону

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня Офіс генерального прокурора повідомив, що сімом громадянам, які брали участь у штурмі Азовсталі, повідомили про підозру у державній зраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-