USAID сприятиме реалізації довкіллєвих реформ та «зеленому» відновленню України – міністр

USAID сприятиме реалізації довкіллєвих реформ та «зеленому» відновленню України – міністр

Укрінформ
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) сприятиме реалізації важливих реформ у сфері довкілля та «зеленому» відновленню України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці розповів міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець за результатами зустрічі із заступницею керівника Бюро з питань Європи та Євразії Агентства США з Міжнародного Розвитку Ерін МакКі.

«Відновлена Україна приречена стати «зеленою». Адже навіть художнє поєднання кольорів українського стяга – жовтого та блакитного – перетворюється на яскравий зелений. Це слова, які я почув від Ерін МакКі. У Лугано під час нашого спілкування вона запевнила, що USAID максимально сприятиме «зеленому» відновленню України», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Підтримка України та захист довкілля: акції напередодні саміту G7 у Мюнхені

Міністр уточнив, що Агентство США з міжнародного розвитку готове підтримувати Україну у питаннях імплементації кліматичної політики, проведення реформи державного управління у сфері захисту довкілля, управління відходами та подальшої діджиталізації довкіллєвої сфери.

Як повідомлялось, раніше Україна приєдналась до природоохоронної програми LIFE, в межах якої зможе отримати ресурси та фінансування для усунення довгострокових наслідків російської агресії, а також відновлення довкілля в цілому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-