Шмигаль нагородив працівників Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф

Шмигаль нагородив працівників Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф

Фото, відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль нагородив працівників Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, які працювали під російськими обстрілами в найгарячіших точках країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомив глава українського уряду в Фейсбуці.

“З нагоди Дня екстреної медичної допомоги нагородив державними відзнаками працівників Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Кожен з них відзначився високою мужністю та героїзмом. Продовжував виконувати роботу й рятувати людей під російськими обстрілами й бомбардуваннями в найгарячіших точках Київської, Донецької, Запорізької, Луганської областей”, - розповів Шмигаль.

Денис Шмигаль нагородив урядовими відзнаками кращих працівників екстреної медичної допомоги / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Також він повідомив про передачу Центрам екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 25 нових високопрохідних автомобілів, придбаних за підтримки ВООЗ та уряду Великої Британії.

Читайте також: Зеленський відзначив державними нагородами 35 працівників «швидкої»

“Ми докладемо всіх зусиль, щоб і зараз, і після нашої спільної перемоги медики могли залишатися героями, не ризикуючи власним життям”, - наголосив Шмигаль.

27 травня у світі відзначається День екстреної медичної допомоги.

Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-