Петиція про візовий режим для в'їзду росіян в Україну зібрала необхідні голоси

Петиція про візовий режим для в'їзду росіян в Україну зібрала необхідні голоси

Укрінформ
Петиція про створення візового режиму для громадян російської федерації для в'їзду в Україну вже набрала понад 25 тисяч підписів, що є необхідним для її розгляду Президентом.

Як передає Укрінформ, згідно з інформацією на сайті Президента України, станом на ранок 2 травня петиція набрала 25 102 голосів із 25 000 необхідних.

"Ввести візовий режим для громадян рф, що намагаються заїхати на територію України", - йдеться у тексті петиції.

Автором (ініціатором) петиції є Микита Мазура, її було оприлюднено 11 лютого 2022 року. Тепер петицію мають направити на розгляд Президента Володимира Зеленського.

Читайте також: Україна піднялася у рейтингу найвпливовіших паспортів світу

Як повідомляв Укрінформ, 23 лютого, напередодні повномаштабного вторгнення рф в Україну, Президент України Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з президентами Литви Гітанасом Наусєдою та Польщі Анджеєм Дудою у Києві, відповідаючи на запитання про можливість запровадження візового режиму з рф у відповідь на агресію кремля, зазначив, що українська влада напрацювала багато пропозицій, як діяти в ситуації з агресією росії, все залежатиме від кроків рф.

"У мене є багато пропозицій від нашої команди щодо кроків-реакцій. Вони пов'язані з наступними кроками російської федерації", - сказав Президент.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-