Фонд «Захисти життя» передав журналістам 30 бронежилетів

Фонд «Захисти життя» передав журналістам 30 бронежилетів

Фото
Укрінформ
Запорізький благодійний фонд «Захисти життя» передав 30 бронежилетів та 60 турнікетів для журналістів, які висвітлюють події в небезпечних місцях.

У редакції «Вечірнього Києва» відбулася передача бронежилетів та турнікетів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми виготовляємо бронежилети класу захисту 4+ та безкоштовно передаємо їх Збройним силам України. Безумовно і журналісти для всіх нас дуже важливі, адже завдяки вам світ дізнався про Бучу, Маріуполь, інші події війни. Ви працюєте у небезпечних місцях і тому на звернення Національної спілки журналістів України ми передаємо сертифіковані бронежилети та турнікети», - сказав директор БФ «Захисти життя» Денис Кульчицький.

Фонд «Захисти життя» передав журналістам 30 бронежилетів/Фото: Vitaliy Golod

Член правління НСЖУ Євген Лопушинський подякував представникам благодійного фонду і сьогодні ж передав отримані комплекти 14 журналістам за заявками їхніх ЗМІ.

Читайте також: У волонтерській організації Blue/Yellow розповіли про пріоритети допомоги Україні

Як повідомлялося, 24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-