Українцям дали пораду, як подолати тотальний песимізм під час війни

Українцям дали пораду, як подолати тотальний песимізм під час війни

Укрінформ
У Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони радять українцям не поширювати в соціальних мережах песимістичні пости, адже такі дії «грають на руку» ворогу.  

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ЦПД. 

«Не поширюйте пости в стилі «все дуже погано, ми програємо, але нам про це не говорять». Так ви допомагаєте ворогу сіяти паніку, адже супротивник намагається демотивувати українців», - йдеться в повідомленні.

В Центрі наголосили, що «Збройні сили України сильні, громадяни сильні, Президент та держава сильні. Ми стоїмо. Ми не віддамо свою територію та незалежність».

Читайте також: РНБО: міноборони росії поширює фейк про «зачистку» Маріуполя від бійців полку «Азов»

«Зараз будь-який правильний вчинок українця, зокрема у цифровому просторі, наближає нас до перемоги», - заявили у Центрі протидії дезінформації.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій надало інструкції для громадян, блогерів та засобів масової інформації, як не стати поплічником ворога.

Зокрема під час тривоги забороняється публікувати фото та відео місцевості, де був обстріл або впав снаряд, відео польоту ракети, момент потрапляння в об'єкт, загальний план цієї місцевості.

Не можна вказувати адресу, координати або докладний опис таких місць (ця інформація допомагає скоординувати дії ворога). Не слід публікувати відео, де добре видно розпізнавальні знаки: адресні таблички, номери будинків, відомі супермаркети, станції метро тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-