РНБО: міноборони росії поширює фейк про «зачистку» Маріуполя від бійців полку «Азов»

РНБО: міноборони росії поширює фейк про «зачистку» Маріуполя від бійців полку «Азов»

Укрінформ
міністерство оборони росії поширює фейк про "зачистку" Маріуполя від бійців полку "Азов".

Про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони, передає Укрінформ.

"Українські захисники продовжують боронити Маріуполь, однак у міноборони рф вже відрапортували, що "вся міська територія Маріуполя повністю зачищена від бойовиків "Азова", іноземних найманців та ЗСУ". Застерігаємо: це – фейк!", - йдеться у повідомленні.

Також в Центрі протидії дезінформації повідомили, про маніпуляцію, до якої вдалася російська влада стосовно захисників Маріуполя та цивільного населення міста після заяви Президента України.

"Після заяви В.Зеленського щодо захисників Маріуполя, міноборони рф повідомило, що "неодноразово пропонувало Києву вивести військових з Маріуполя у будь-якому напрямку, щоби врятувати місто та людей, при цьому націоналістам гарантувалося життя, однак Київ відповів на ці пропозиції відмовою". Застерігаємо: це – маніпуляція!" - наголошують в Центрі протидії дезінформації.

Також повідомляється, що загарбники в Херсоні вдаються до дезінформації - намагаються переконати жителів, що війна рф проти України "ведеться на благо людей". Для цього вони поширюють листівки з гаслом "постигшее вас горе – результат преступной политики киевского режима".

Читайте також: Знищення захисників Маріуполя може поставити крапку у переговорах – Зеленський

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-