Освітній процес продовжується в 16 областях - Шкарлет

Освітній процес продовжується в 16 областях - Шкарлет

Укрінформ
В України продовжується освітній процес у 16 областях у дистанційній або змішаній формі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє міністр освіта та науки України Сергій Шкарлет у Телеграмі.

Міністр нагадав, що розпочинається шостий тиждень навчання в умовах воєнного стану.

«За даними департаментів освіти і науки обласних військових адміністрацій, усі ЗЗСО 16 областей України продовжують освітній процес у дистанційній або змішаній формі», - написав Шкарлет.

За його словами, в одній області частково організовано дистанційне, змішане та очне навчання.

Тим часом, у 8-ми областях України освітній процес організовано або в дистанційній формі, або частково продовжено канікули, або призупинено навчання.

«Станом на 14 квітня 2022 року дистанційну форму навчання організовано в понад 12 тис. закладах загальної середньої освіти, до навчання повернулися більше як 3,6 млн учнів», - зазначив міністр.

Він додав, що станом на 14 квітня 2022 року кількість тимчасово внутрішньо переміщених дітей, які долучилися до навчання з інших областей, сягає майже 81 тис. осіб.

Читайте також: З Маріуполя загарбники примусово вивезли близько 150 дітей - правозахисники

Шкарлет також повідомив, що у 13-ти областях України частина садочків використовує елементи дистанційного навчання в роботі з вихованцями та батьками, а деякі працюють у змішаному або звичному форматі.

«У 4-х областях деякі садочки використовують елементи дистанційного навчання в роботі з вихованцями та батьками, а деякі ЗДО створили чергові групи або продовжили очний формат навчання», - написав Шкарлет.

У решті областей, за його словами, наразі освітній процес не відбувається.

Як повідомляв Укрінформ, з 24 лютого триває російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено військовий стан і загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-