Французькі волонтери вкотре передали українцям гуманітарну допомогу

Французькі волонтери вкотре передали українцям гуманітарну допомогу

Фото
Укрінформ
Французька волонтерська асоціація Aide Civils Ukrainiens привезла до Києва та передала українським волонтерам чергову гуманітарну допомогу.

Про це Укрінформу повідомили у Всеукраїнському жіночому русі «За вільну Україну», де прийняли гуманітарний вантаж від активного учасника асоціації Ерве Шампольона.

Ерве Шампольон - професійний фотограф, автор багатьох книг про країни, міста та куточки світу, зокрема, Єгипет, Ємен, Гімалаї, Венецію, Сицилію, Париж, Вест-Індію тощо.

Шампольон приїхав до України на власному авто, він доправив захисне спорядження для наших воїнів та гуманітарний вантаж (медичне обладнання, лікарські засоби тощо). Сам автомобіль також було передано як подарунок українським волонтерам від французьких волонтерів.

«Це дуже важлива співпраця і реальна допомога Україні від друзів з Франції, за яку ми дуже вдячні», - зазначила у коментарі Укрінформу Раїса Шматко, очільниця руху "За вільну Україну».

Як представник іще кількох благодійних гуманітарних фондів Франції, Шампольон зміг особисто пересвідчитися у цільовому використанні допомоги і переданого майна. А також зафіксувати для громадян Франції справжні масштаби російського злочину, завданого народу України.

Асоціація Aide Civils Ukrainiens була створена етнічними українцями Михайлом Островським та Ігорем Карумовим, що проживають в Парижі. Співзасновники асоціації мають великий досвід волонтерства та співпраці з різними підрозділами ЗСУ з 2014 року. У складі волонтерської групи постійно задіяні 26 учасників, серед яких є як громадяни Франції, так і громадяни України. Асоціація також постійно надає допомогу всім українцям, хто знайшов притулок у Франції, починаючи з лютого 2022 року.

Читайте також: Біля найбільшого театру Риги відбулася акція пам'яті загиблих у драмтеатрі Маріуполя

Як повідомлялось, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Українські сили оборони гідно дають відсіч ворогу. Волонтерська допомога надходить в Україну з усього світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-