Зеленський заявив про початок підготовки до наступного опалювального сезону

Зеленський заявив про початок підготовки до наступного опалювального сезону

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що нинішній опалювальний сезон, попри війну, проведено успішно й уже розпочато підготовку до наступного.

Про це він розповів у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Обговорили енергетичні питання, завершення цього опалювального сезону. Сезон проведений успішно попри все. Попри всі «вангування» тарифи не зросли. Віялових відключень не було. Постачання не зривалося навіть у воєнний час. Розпочали також підготовку вже до наступного опалювального сезону. Обговорили закупівлю газу, обговорили закупівлю вугілля», - зазначив він, нагадавши, що у п’ятницю відбулася відповідна нарада з представниками Кабміну та ОП.

Читайте також: Зеленський наполягає на включенні до наступного пакета санкцій ембарго на російську нафту

Також Зеленський проінформував, що буде продовжено щонайменше на наступні півроку дію тарифу на електрику в розмірі 1 гривня 44 копійки за кіловат для тих, хто споживає менш як 250 кіловат. За словами Президента, це 80% українських громадян.

Як повідомлялося, раніше Президент Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликали українців, які мають роботу або бізнес на території, де не відбуваються воєнні дії, відновлювати діяльність, щоб підтримати економіку нашої країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-