Мовлення у постраждалих від російських бомбардувань регіонах відновлять завдяки Литві

Мовлення у постраждалих від російських бомбардувань регіонах відновлять завдяки Литві

Укрінформ
Радіопередавальний і телевізійний центр Литовської Республіки передав державному Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення 10 FM-радіопередавачів і 9 цифрових телевізійних передавачів для відновлення трансляції українських мовників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна рада з посиланням на Концерн РРТ.

«Обладнання гуманітарною допомогою вже надійшло в Україну і найближчим часом буде встановлене. Техніку встановлять на телерадіопередавальних станціях у регіонах із найбільш пошкодженою телекомунікаційною інфраструктурою», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Пропаганда та пісні про путіна: рашисти в Енергодарі створили свою радіостанцію

Зазначається, що FM-передавачі будуть використані для відбудови і розвитку мережі Національної суспільної телерадіокомпанії України в Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Чернігівській, Дніпропетровській та Харківській областях уже впродовж двох наступних тижнів.

Відновлення телекомунікаційної інфраструктури забезпечить українських громадян ефіром вітчизняних телевізійних і радіомовників, який вони втратили через руйнування ворожої армії.

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення сформувала Список вдячності світовим медіа, що протистоять російській пропаганді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-