МОН закликає видавництва і наукові організації припинити співпрацю з росією

МОН закликає видавництва і наукові організації припинити співпрацю з росією

Укрінформ
Міністерство освіти і науки України закликає видавництва та наукові організації припинити співпрацю з російською федерацією.

Як передає Укрінформ, про це МОН повідомляє у Телеграмі.

“Міністерство освіти і науки України надіслало звернення великим видавництвам наукової літератури, компаніям і науковим організаціям, яким належать провідні електронні ресурси наукової інформації, закликавши їх у відповідь на агресію рф проти України: повністю припинити співпрацю з російською федерацією, позбавити російські установи доступу до електронних колекцій журналів, книг, баз даних”, - наголошується у повідомленні.

Також МОН закликає припинити співпрацю з громадянами рф, які працюють у компаніях і представництвах, а також зупинити проведення навчальних та інших заходів, призначених для науковців із росії.

Читайте також: В Україні створять онлайн-академію для евакуйованих школярів

Міністерство також закликає призупинити співпрацю з білоруссю, позбавивши білоруські установи доступу до електронних ресурсів наукової інформації.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська агресора обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-