В Україні планують зберегти дорожні знаки, що вказують єдиний напрямок для військових рф

В Україні планують зберегти дорожні знаки, що вказують єдиний напрямок для військових рф

Відео
Укрінформ
Служба автомобільних доріг у Київській області демонтувала на Бориспільській трасі незаконно встановлені бігборди, які використають для укріплення барикад і виготовлення протитанкових їжаків.

Про це повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков у своєму Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Тривалий час їх хаотично та з порушенням законних процедур встановлювали на узбіччі однієї з найзавантаженіших доріг України. Тепер білборди служитимуть силам оборони – ними укріплять барикади, а з найбільш міцних частин, зокрема металопрокату в основі конструкцій, зробимо протитанкові їжаки", - сказав Кубраков.

За його словами, масштабний демонтаж незаконної реклами проводиться по всій країні, особливо в регіонах, наближених до зони бойових дій.

"Також з перших днів війни демонтуємо наші дорожні знаки, щоб дезорієнтувати ворожі війська. Зараз вони зберігаються на наших складах. І, на відміну від незаконних білбордів, вони повернуться на українські дороги вже по закінченню війни. І, звісно ж, залишимо на пам’ять про перемогу уже відомі на весь світ знаки (з незначним цензоруванням), що вказують на єдиний можливий напрямок руху для сил окупанта на нашій землі", - зазначив міністр.

Як повідомлялося, щоб дезорієнтувати ворога, Державне агентство автомобільних доріг України закликало демонтувати на всіх дорогах країни вказівні дорожні знаки, назви населених пунктів. В Україні також з'явився новий дорожний знак «Окупантам рух заборонено».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-